kontakti

Обратите се нашим канцеларијама


Европски произвођач компонената базена, система за изградњу, контролу и регулацију за пречишћавање воде у базену, система за јавне базене и водене паркове, домаће базене. Услуга дизајна студија изводљивости. Услуга резервних делова, мрежа помоћи на целој територији. Лабораторије, интерна развојна канцеларија за контролу и развој.


ИТАЛИЈА - Пијемонт - централно складиште

Виа Дон Деметрио Цастелли 71, 12060 РОДДИ (ЦН)

тел: +39 0173.615693 - +39 0173.620643

e-маил: цпа@цпа-писцине.ит

Погледајте детаљан лист

ИТАЛИЈА - Венето - складиште

Виа Стра 166, Цологнола аи цолли (ВР)

тел: +39 045.6151308

e-маил: цпацологнола@цпа-писцине.ит

Погледајте детаљан лист

ИТАЛИЈА - Лацио - складиште

Виа Тазио Нуволари, 8,Тиволи Терме (РМ)

тел: + 39 0774-1930002

e-маил: цпативоли@цпа-писцине.ит

ИТАЛИЈА - Сардинија - складиште

Преко Алжира, 4 Олбија (ОТ)

тел: +39 0789-050019

e-маил: олбиа@цпа-писцине.ит

ИТАЛИЈА - Сицилија - складиште

Виа Е. Маттеи 4/6, ЗИ Цалдераро, Цалтаниссетта (ЦЛ)

тел: + КСНУМКС КСНУМКС

e-маил: цпацалтаниссетта@цпа-писцине.ит

Погледајте детаљан лист

ИТАЛИЈА - Ломбардија - складиште

Виа Мицхелино Бесоззо 3, Монца (МБ)

тел: + КСНУМКС КСНУМКС

e-маил: цпамонза@цпа-писцине.ит

Погледајте детаљан лист

ИТАЛИЈА - Пуглиа - складиште

Виа делле Индустрие 4, Остуни (БР)

тел: + КСНУМКС КСНУМКС

e-маил: цпаостуни@цпа-писцине.ит

Погледајте детаљан лист

ГРЧКА - магацин и агент

ЦПА СРЛ

АСПРОПИРГОС ТХЕСИ 2 ПЕИКА ЦП 19300
38.0770746,23.619024

Цхристос Когос

тел: + КСНУМКС КСНУМКС КСНУМКС КСНУМКС

e-маил: инфо@цпа-грееце.гр

ФРАНЦУСКА - производња фибергласа

ЗИ Планциеук, 42210 - Монтронд лес Баинс

тел: +33 (0) 477021101

e-маил: инфо@редпоол.фр

Посетите сајт

РУСИЈА - агент

Александр Кутиков

тел: + 7 918 850 23 64

e-маил: алекандеркутиков@цпа-бассејни.ру

РУМУНИЈА - складиштење и производња

Циприан Ницоара

Виа Синаиа н. 45 / А 307200 - Темишвар

тел: + КСНУМКС

e-маил: циприанницоара@цпа-писцине.ит

СРБИЈА - ЦРНА ГОРА - БОСНА (исток) -складиште

ЦПА ПООЛС ДОО

Земунска 27311277 - Угриновци, Београд

Тел: + КСНУМКС КСНУМКС КСНУМКС КСНУМКС КСНУМКС

e-маил: цпа@цпа-поолс.рс

РУСИЈА - производња и складиште

ЦПА СРЛ - ООО «ЧиПиА»

Машиностроительниј, д.16
,г. Ростов-на-Дону, Советскиј р-н.

Виктор Миросхниценко

тел: + 7 918 550 28 31

e-маил: вицторм@цпа-бассејни.ру

ХРВАТСКА - БОСНА (запад) - СЛОВЕНИЈА -агент

Ловро Денона

Тел: + КСНУМКС КСНУМКС КСНУМКС КСНУМКС КСНУМКС

e-маил: ловроденона@цпа-писцине.цом

МАЛТА - агент

Елгас срл

Менаџер подручја Луцио Еспосито Лавина

тел: + КСНУМКС КСНУМКС КСНУМКС КСНУМКС

e-маил: луциоеспоситолавина@цпа-писцине.цом